Monday, September 2, 2013

Jyväskylän Muotipäivät 2013

Kahdeksas vuosi Fashion Unit Oy:n tuottamia Muotipäivät -tapahtumia potkaistiin syksyn osalta käyntiin Jyväskylän keskustan kävelykadulla. Kaupungin sydämelle, eli kompassille, oli pystytetty tyylikäs ja toimiva näytöslava. Lavalla nähtiin kahden päivän aikana muotinäytöksiä, joissa esiteltiin kaupungin yritysten trenditarjontaa. Lisäksi lavalla esiintyi FU:n yhteistyökumppaneita omine ohjelmineen ja nähtiin lavalla loistava bändikin: MoshKiitos!

Muotipäivät on kaksipäiväinen muotitapahtuma, jonka aikana kaupunkikeskustan yritysten tarjontaa esitellään muotinäytösten muodossa ammatti-Dj:n säestämänä. Tapahtumassa mukana olevat yritykset järjestävät myös ohjelmaa omissa liiketiloissaan ja edukkaat tapahtumatarjoukset luovat positiivista ostoshysteriaa. Tapahtumalla on joka vuosi eri kaupunkiteema, vuoden 2013 teema on Moskova. Muotipäivät -tapahtumaa järjestetään Jyväskylässä, Tampereella, Lahdessa, Kuopiossa ja Helsingissä. Vuoden 2013 Muotipäivät -roadtrip jatkuu seuraavaksi Kuopioon 6.-7.9. ja Helsinkiin 13.-14.9.

Cooma Dance Academy



Urban Street








MoshKiitos




High Fashion 














Kiitos!

Näytösten aikana musiikista vastasi takavasemmalta löytyvä huippuDj Joniveli ja nuori lahjakas malli Adeolakin pääsi avaamaan ääntään päämuotinäytöksessä.

Ihanat juontajat: Leena Sarvi ja Heidi Sohlberg

Upeat mallit ja loistava työryhmä

No comments:

Post a Comment