Monday, April 24, 2017

Musavideota tekemässä, case: Extinction by Unzyme


Tämän vuoden tähänastisia kohokohtia (ainakin työn saralla) on ollut Unzyme -nimisen bändin Extinction -musavideon maskaus ja puvustus. Kyseessä oli semi-iso tuotanto, jossa yhteistyökumppaneina oli mahtavat Varusteleka ja Cybershop sekä meikän uus lempimesta: Tytyrin Elämyskaivos Lohjalla.

Oli haastavaa ja mielekästä lähteä luomaan aivan uutta fantasiamaailmaa, jossa apocalyptinen porukka seikkailee kaivoksessa täynnä cyborgeja. Tietenkin nää kaks porukkaa joutuu törmäyskurssille ja tästä sit ammensin ideaa puvustukseen ja maskiin. Sieltä voitte bongailla viitteitä joihinkin pukuhistoriallisiin juttuihin.

Mun kelaamaa tarkempaa analyysia prosessista löydät täältä Unzymen omilta sivuilta.

Oli todella mahtavaa työskennellä näitten upeiden ihmisten kanssa! Kaikki bändiläiset: Joona, Mary, Ville ja Daniel on tosi mageita tyyppejä kaikin puolin ja huumoria ei kuvausviikonlopusta puuttunut. Ohjaaja, kuvaaja, editoija etc.. Artur Kazmertsuk on kans ihan huikee kaveri, jolta ei luovuutta puutu. Oli tajuttoman siistiä työskennellä näin innostuneen ohjaaja-kuvaajan kanssa. Ja ihan paras on mun frendi Suvi, joka toimi koko homman tuottajana ja piti meistä täydellistä huolta. Tässä vaiheessa on hyvä kiittää kaikkia, että sai olla tässä mukana ja pyytää anteeks omaa (äänekästä ja ärsyttävyyteen asti) valloittavaa persoonaa :D 

Ja pakko myös mainita, että meijän kanssa kaivoksessa hengannut - ja kaikessa auttanut opas (herra Kuningas) on ihan parhaimpia tyyppejä. Hän autto meitä kaikessa ja opasti kaivosasioissa. Ite kivistä kiinnostuneena olin aivan taivaissa (tai oikeestaan maan alla) ku sain yksityisen opastuksen kaivoksessa ja pääsin tsekkaan pienen kivikokoelman sekä kyseleen kaikkea kaivoksiin ja kiviin liittyen. Suosittelen lämpimästi vierailua viileässä Tytyrin Elämyskaivoksessa!

Tässä nähtävillä Unzymen uus musavideo: Extinction - Olkaatte hyvät!


No comments:

Post a Comment