Tuesday, October 20, 2015

Pakomatka Pohjoiseen, osa VIII: Tiet eroavat

@ Keflavik Airport

Nyt ollaan loppusuoralla. O:n lento on noin tunnin päästä ja minun lentoni 8 tunnin päästä. Aion viettää viimeisen Islannin yöni lentokentällä. Onnistuin jo sopimaan treffit viiden jätkän kanssa, jotka pelaavat 7 wondersia - nais.

Aamulla kävimme ostamassa leipomosta herkkuaamupalaa: Minulle cokista pizzan ja wienerleivoksen kanssa ja O:lle marenkikaakkua ja kahavia. Sitten pakkasin kamat rinkkaan ja suuntasin bussille.
Aamupalax pizzaa ja cokista...

Aamubussi Reykjavikiin...

Bussimatka kesti kympistä viiteen. Matkalla katselin maisemia ja kuuntelin musiikkia. Taisin siinä vähän torkahtaakin. Vatnsdalurin kohdalla koin suurta kiusausta pysäyttää bussi ja hypätä kyydistä.

Palasin kuitenkin Reykjavikiin, Mjoddiin, jossa vaihdoin bussia BSI:lle. Siellä sitten tavattiin O:n kanssa, joka oli lentänyt viereiselle kentälle. Mukava lentoemo oli heittänyt hänet BSI:lle. Siitä suuntasimme sitten kamojemme kanssa Downtowniin. Reykjavikikin on aivan ihana kaupunki, kotoisa ja kaunis.

Bubbles!

Gimme a high 5!

Kävimme jätskillä - tottakai (daim + bounty-jätskiä). Sen jälkeen etsimme ruokapaikkaa. Päädyimme Islannin vanhimpaan kahvila-ravintolaan. Siellä söimme juustohampparit ranujen kanssa - ja oli hyvää! Henkilökuntakin oli oikein mukavata.

Jädee!

Peliliike!

Hey there!

Peace!

Tästä sisään!

Kesä!

Tämän jälkeen suutasimme BSI:lle ja siitä suoraan lentokentälle Keflavikiin. O vei laukkunsa ja istuimme hetken odottamassa hänen lentoaan. Joogasimme ja venyttelimme myös vähän. Sitten O:n oli aika lähteä.

Kun O oli lähtenyt, siirryin poikain kanssa pelaamaan 7 wondersia. Jätkät ovat Saksan Dresdenistä. Meillä on ollut oikein mukavaa ja he pitävät minulle seuraa ainakin aamuneljään. Kello on nyt kahden.


No comments:

Post a Comment