Wednesday, June 5, 2013

A & J presenterar: Alvesta via London, part VI

@ Gatwick Airport                                      22.11.2012

Heräsimme klo 4:30 ja vedimme kuteet niskaan. Suuntasimme King's Cross & St. Pancrasin juna-asemalle. Tikettiluukkuja eikä infopisteitä ollut auki, ja olimme hieman pihalla, että mitäs nyt? Pohdimme, mieteimme ja hankimme käsiimme muutamat esitteet sekä räpläsimme tikettiautomaatteja. Lopulta selvisi, että pääsemme Brightoniin menevällä junalla suoraan Gatwickille.

Matkavarustus

Junamme lähti klo 5:32 ja matka kesti n. 45 min. Hauskaa oli, kun meillä ei ollut harmainta aavistustakaan matkan kestosta. Ehdimmepähän ainakin meikata. 

Korvamato


Juna saapui aivan keskelle Gatwickin lentoasemaa. Nousimme hissillä ylös ja suoraan nenän edessä oli lentoyhtiömme, Norwegianin piste. Autmaatti ei toiminut kunnolla, joten menimme tiskille suorittamaan lähtöselvityksen. Luulimme, että Suomessa selvitys oli helppo ja nopea, täällä se kesti molemmilla alle minuutin. 

Olimme varmoja, että laukkumme olisivat aivan sallitun painorajan jommalla kummalla puolen: Jerseyn laukku oli reilut 19 kg ja minun 16 kg, että aika hyvin =) Käsitavaratkin olivat vain 3 kg each.

Kaikki kentän myyjät ja henkilökunta on ollut todella ihania ja avuliaita. Kävimme ihanalla aamupalalla Giraffessa, jonka motto: "Live - Eat - Love", oli minusta täydellinen :D

Naminamiaamiainen Kirahvissa

Aamiaisen jälkeen siirryimme "tuonpuoleiseen", eli läpäisimme turvatarkastuksen. Ensimmäistä kertaa piippasin ja jouduin kopeloitavaksi (ei ollut komea nuorimies, vaan keski-ikäinen hauska nainen). Lisäksi aiheutin jälleen laukullani pienimuotoisen tukoksen, kun kolme henkilöä tarkkaili monitorin takana, mitä laukkuni läpivalaistuksessa näkyi...

Toisella puolella shoppailimme hieman tuliaisia ja lahjoja äiteille. Myyjäni totesi, että olen melkoinen tytär ostaessani sellaisia lahjoja, kun ei edes ole mikään kummempi merkkipäivä kyseessä. Mutta minullapa onkin melekoinen äitikin <3

Tällä hetkellä istumme odottamassa pääsyä koneeseen. Kello on 8:20 ja lennon pitäisi lähte klo 8:45. Kohta siis taas ilmassa suuntana Kööpenhamina. Köpiksen lentokentältä puolestaan suoraan junalla Alvestaan. See ya there!

Laukut matkalla koneeseemme

The view from up above

No comments:

Post a Comment