Sunday, May 12, 2013

A & J presenterar: Alvesta via London, part I


Järjetön kiire on vähentänyt bloggausaktiivisuuttani. Kävin latailemassa akkuja smaragdimaassa. Ennen kuin kerron lisää juuri tehdystä reissusta, tahdon jakaa kanssanne ystäväni J:n kanssa tehdyn seikkailun viime marraskuulta. 

Ladies and gentlemen, please lean back in you seats and enjoy the flight:

London calling @ Norwegian airplane                    18.11.2012

A: Aloitin matkan työristeilyllä Tallinnaan 15.-16.11. Mukavan työmatkan aikana tarttui mukaan upes Guessin takki (230e). Reissulta tarttui mukaan sen verran tavaraa muutenkin, että kuppainen, Berliinistä ostettu matkalaukku hajosi. Viikonlopun vietin ystävän luona Kulomäessä, Korsossa. Käytiin shoppaileen mulle uusi laukku ja välikappaleita sähkölaitteille, kun nuo pistokerasiat on erilaisia. Muutaman hassun unohduksen (matkalaukku, jonka ostin jäi Rautiksen säilöön, mistä sitä haettiin ja ajeltiin 1h kestävää bussimatkaa pari kertaa eestaas) jälkeen saatiin lyhyet, mut hyvät yöunet ja su-aamulla (keskipäivällä) oli suunta kohti Tikkurilaa.

Bussissa Kulomäestä Tikkurilaan mua vastapäätä sekä vieres istui aasialaisia (tod. näk. korealaisia) miehiä, jotka keskustelivat vilkkaasti kielellään keskenään. Arvatkaas soiko pääs Gangnam style?

Tikkurilaan saavuttiin ja vastaan tuli leidi, joka "oli kaunis niin kuin aina, hänen korkeissa koroissa". Tästä alkaa yhteinen, eeppisen hilarious matka:
London calling, baby!

J: Minun matkani alkoi itseasiassa samoihin aikoihin kun A:n railakas bileyö loppui. Kokkolasta juna lähti klo 08:56. Kudoin, kudoin ja kudoin matkan Tampereelle. Tampereella viereeni tuli vanhempi, erittäin puhelias nainen. Onneksi! Olisin muuten noussut junasta Helsingissä, enkä Tikkurilassa. Tämä koneessa istuminen on puuduttavaa ja täällä on huono ilma.

Pian alkaa laskeutuminen Gatwickin lentokentälle. Tulipas testattua lentokoneen laviatory. Oli oikein siisti ja turbulenssikin antoi asioida rauhassa. Lento on muutenkin ollut kovin tasaista.

Matkan aikana tuli hetken ajan cartooneja, jotka olivat ihan huvittavia. Jälleen totesimme, et lentokoneessa myytävät goodsit on riistohintasia. Kun on viety baggaget hostellille, siirrytään seuraamaan paikallisten iltatouhuja ja metsästämään foodia.

Stairway to King's Cross

Kellotorni King's Crossilla by night. Hyvä laatu.

Jalankulkijoiden liikennevalot

The view meijän hostellista

No comments:

Post a Comment