Tuesday, September 29, 2015

Pakomatka Pohjoiseen, osa V: Vesiputouksia ja soundtrackejä

29.8.2015 @ Olkkari

Tänään lähti suurin osa porukasta Reykjavikiin ostos- ja turistireissulle. Jäimme tänne P:n ja O:n kanssa. Naapuritalossa tosin asuu paikan boss perheineen.

Päivämme alkoi ajamalla hepat tallin aitaukseen. Siitä erottelimme lainahevoset ja boss teki niille pedikyyrin. On nuo kaverit vaan niin ihania! Lisäksi sain jälleen uuden koirakamun naapurista. Mä pakahdun tästä söpöydestä!

"It always feels like somebody's watching me"

Hauva!

"Voisitko hei vähän? Just tosta, joo.. just..."

"Behind blue eyes"

Sen jälkeen syötiin, pukeuduttiin lämpimästi ja lähdettiin vesiputouksia katsomaan. Laakson päädyssä on 9 km pitkä reitti, jonka varrella on 11 isompaa vesiputousta, jotka tuovat veden laaksoa halkovaan jokeen.

Murtunut silta

Yhdentoista vesiputouksen reitti

!!!

!!!!


!!!!!

!!!!!!

Kuljimme rantaa pitkin, mikä kuulostaa helpommalta kuin todellisuudessa oli. Aurinko paistoi ja kaikkialla oli niin kaunista! Tämä on aikalailla paratiisi. Kun tuli jano, joimme puhdasta vettä pienistä putouksista - maukasta!

!!!!!!!

!!!!!!!!!

!!!!!!!!!

Olimme lähes ensimmäisellä isolla putouksella kun reitti kävi vaikeammaksi. Kapusimme sitten ylös pitkän matkan palataksemme lampaiden laidunmaiden poikki autolle ja sitten "kotiin".
Ja tätä rinnettä kivuttiin ylös - missä rinne?

Palattuamme takaisin P löysi vohveliseoksen ja O teki meille herkkuvohveleita, sekä suolaisia että makeita. Nyt on maha täynnä ja kiva olo.

Huomenna sitten lienee luvassa vuorikiipeilyä P:n kanssa kahdestaan. Vähän jännittää kun en ole aikaisemmin vuoria nähnytkään, mutta hyvin se varmasti menee :)

Mitään selitystä miksi tämä soi koko päivän päässä?

Ps. Kamerani päätti sanoa itsensä irti, joten kuvien laatu huononee minijärkkäritasosta omppukännytasoon.

No comments:

Post a Comment